Partneri radionica

Kako bismo mogli održati radionice u što većem broju gradova, pobrinuli su se naši zlatni partneri Plus i Algebra koji su uz logističku potporu osigurali i prigodne poklone za sudionike radionica. Hvala! ❤️

Plus hostingu kao najvećem hostingu u Hrvatskoj, osnovna je misija klijentima osigurati najbolju moguću lokaciju za smještaj njihovih internetskih stranica i to čine već dugih 15 godina.

Od malog tima web hosting entuzijasta, razvili su se u dobro poznato ime na domaćem tržištu. Danas je Plus vodeći hrvatski web hosting provider sa značajnim brojem kako domaćih, tako i inozemnih klijenata, čija je vizija postati hosting provider prvog izbora za što veći broj europskih i svjetskih klijenata.

Korisnicima pružaju širok spektar usluga, od registracije domena i web hostinga do VPS i dedicated servera na najboljoj mrežnoj infrastrukturi u Hrvatskoj. Vole i dobar izazov – njihovi visokokvalificirani stručnjaci pronalaze rješenja i za najkompleksnije probleme, dok istovremeno nadgledaju kompletnu infrastrukturu te pomažu klijentima putem telefona, chata ili e-maila. Ističu se stabilnom infrastrukturom, pristupačnim cijenama te pouzdanom i uvijek dostupnom korisničkom uslugom.

Algebra je najveća i najbrže rastuća obrazovna grupacija u Hrvatskoj. Tijekom 21 godine postojanja, obrazovne programe raznih vrsta u Algebri je završilo više od 120.000 pojedinaca, a godišnje u njezin obrazovni sustav ulazi oko 15.000 polaznika razne dobi na nekom od 25.000 seminara i drugih obrazovnih programa.

Algebra je usmjerena na visoko obrazovanje (preddiplomske i diplomske studije), obrazovanje odraslih (cjeloživotno obrazovanje), korporativna školovanja, pomoć srednjoškolcima pri upisima fakulteta i pripremama za maturu, digitalno obrazovanje učenika osnovnih škola i eLearning projekte.

Kao najbolje ocijenjen stručni studij u Republici Hrvatskoj po kriterijima sustava osiguranja kvalitete Agencije za znanost i visoko obrazovanje, Algebra provodi preddiplomske i diplomske studije računarstva, multimedije i digitalnog marketinga, te MBA program e-Leadershipa u suradnji s jednom od vodećih američkih poslovnih škola, Kelley School of Business Sveučilišta u Indiani.

Algebra je danas najznačajniji obrazovni partner tvrtki poput Microsofta, Googlea, Oraclea, Cisca, Adobea, Red Hata, VMwarea i mnogih drugih, a ujedno je i članica brojnih eminentnih akademskih inicijativa tih tvrtki koje njezinim studentima osiguravaju brojne prednosti. Sredinom 2014. Microsoft je proglasio Algebru svjetskim edukacijskim partnerom godine. Poslovanje Algebre temelji se na kontinuiranom ulaganju u nastavne programe, predavački kadar i njihovo stručno usavršavanje te ukupno poboljšanje kvalitete usluge. Danas Algebru čini više od 140 zaposlenika i preko 500 predavača.

Medijski partneri

Netokracija je vodeći nezavisni, regionalni magazin za sve koji žive za, na i od interneta – posvećen digitalnom poslovanju (i startupima), marketingu i kulturi.

Rep.hr je IT news & job portal koji objavljuje članke o IT tematici s naglaskom na poslovni IT i teme zanimljive developerima, ima najpotpuniji kalendar IT događanja u Hrvatskoj, a nakon duže pauze ponovno i oglase za posao.

Lokalni partneri